Zoeken naar karaoke set aansluiten

karaoke set aansluiten
hoe kan ik een karaoke set aansluiten op een tv met ikngebouwde dvd speler? GoeieVraag.
17 maart 2014 1210.: hoe kan ik een karaoke set aansluiten op een tv met ikngebouwde dvd speler? Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.
Karaoke set Ouders Online.
Ben er mee teruggegaan naar de winkel en omgeruild voor eentje die je op een spel computer kan aansluiten omdat wij die toch al hadden staan. Wel iets duurder maar super kwaliteit en veel meer mogelijkheden. wo, 10/11/2010 1305.: Wat is dit toch een geweldige site! Helemaal als je vermoedens juiste blijken te zijn. Er is geen bon meer, maar ik zal eerst terug naar de winkel gaan en zonder resultaat de fabriek aanschrijven. wo, 10/11/2010 1636.: Zijn inmiddels terug van de winkel, konden gelukkig zonder bon wel ruilen. Er was helaas geen ander karaoke-apparaat. Maar welk merk hebben jullie dat past op de playstation? We hebben eerst maar dieren van Sleich gedaan, tenminste een goed produkt en ook leuk! vr, 12/11/2010 2317.: Tosana hier info over de karaoke set voor de PS2 en PS3. PS2 KARAOKE SET Singstar van Sony. PS3 KARAOKE SET van Qware. 2 metalen microfoons. 3 meter kabel voor elke microfoon. Inclusief USB splitter. Geschikt voor alle karaoke spelen ook Singstar en Rockband. Hoop dat je hier wat mee kan. Leerachterstand wegwerken, hoe doe je dat! Lees hier of je kind een achterstand heeft en wat je kunt doen.
Helpmij.nl. Helpmij.nl.
Helpmij.nl gebruikt cookies op haar website om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van onze website.
Helpmij.nl.
Helpmij.nl gebruikt cookies op haar website om het gebruik van de website te analyseren, gebruiksgemak te verbeteren, voor social media en om ervoor te zorgen dat u relevante advertenties en informatie te zien krijgt wanneer u gebruik maakt van onze website.
Silvercrest Karaoke Machine handleiding.
U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. Product: Silvercrest Karaoke Machine. Haatdragende of gewelddadige inhoud. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.
Veelgestelde vragen FAQ Karaokeconcurrent.nl.
Op vrijwel alle karaoke sets kan u bij ons uw eigen muziek aansluiten. De complete karaoke sets van ons bevatten allemaal een AUX-kabel met een koptelefoonstekkertje voor het aansluiten van uw eigen muziekbron. Ik heb al beeld en geluid, welke set moet kan ik huren? Het is bij ons mogelijk losse componenten te huren. Als u een maatwerk offerte wenst te ontvangen verzoeken wij uw vragen via een e-mail te sturen of een bericht achter te laten via onze klantenservice. Hoe zit het met licenties van de liedjes?
bol.com Karaoke Set Pro Dvd.
Houd er rekening mee dat het artikel niet altijd weer terug op voorraad komt. Anderen bekeken ook. Karaoke Set Studio Pro incl Karaoke DVD. Karaokeset Fenton AV380BT karaokeset met versterker, luidsprekers USB/SD mp3 speler, Bluetooth 2 microfoons. LTC Audio Karaoke set met USB/SD Bluetooth.

Contacteer ons